Post by hosbiatockcacu on Feb 6, 2022 1:20:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати примогемс ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Заиста бих волео да можете да сликате и бојите слике, али осим те сјајне игре. Свиђа ми се.
Добра бојаница
Paint by Number Coloring Games Društvene igre oqcc
Одлична бојанка и пуно сјајних слика и знам да је јесен, али шта је са скоро сваким цветом и лептиром и скоро да је све браон, златно и са мало љубичасте Неки од њих који су сви браон и након што су обојени не можете ни рећи шта су!!!
Волим ову игру. Да се ово не дешава, дефинитивно бих добио 5 звездица. Али купио сам чланство на годину дана. Променио телефоне, изгубио све слике које сам већ урадио. А сада ме поново тражи да извршим чланство. И не постоји начин да контактирате било кога у игри.
Апликација је лоше пала од најновијег ажурирања. Присилно затварање и замрзавање.
Сигурно је да ова игра краде уметност. Неко време сам сумњао, али се то потврдило када сам пронашао уметничко дело које је заиста представљало насловну илустрацију Успон Сцоурге за пољско издање књиге. Не знам колико је још уметничких дела украдено, али не могу да нађем да подржавам апликацију која то ради.
リアルケーキメーカー3D シミュレーション yrgd
Тражио сам другу боју по броју јер ми је понестајало страница са другом апликацијом и мислио сам да би ово била добра апликација. Није било. Технички, идентична апликацији коју сам користио. Међутим, ова апликација има озбиљне недостатке. Необјашњиви и ружни избори боја. Често монохроматски, он ће обојити цело цвеће у једну боју док мења боју за једну латицу. Оставља празнине без разлога. Такође чини грех коришћења сиве (и много тога) што је збуњујуће јер се сива користи да истакне где треба да се боји. Није забавно, и дефинитивно НЕ опуштајуће. Обрисао сам.
Опуштајућа апликација и много ми се свиђа од мене 5 звездица
Топппп
Требало би да додате где можете да увезете своје слике и да сликате слике које су већ у апликацији у различитим бојама које желите. Онда би то за мене била пет звездица.
Као прво ћу рећи некима. Прочитала сам у коментарима да им цртежи нестају.! То ду они сами урадили у подешавањима игрице. Радови не могу да нестану ако их нису они подесили да нестају! И на крају ћу рећи у вези игрице! Игрица је супер! Немам речи! Играм је стално. Обојим око 20 цртежа за дан и више. Сада тренутно имам 299 цртежа! Игрица је закон!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
До недавно сам се забављао са овом апликацијом. Немам ништа осим проблема. Заостаје, стално говори да не реагује. Потребно је вечно да се било шта учита. Не знам у чему је проблем, али се надам да се може поправити
Супер забава
Хтео сам да платим да приступим овим апликацијама без реклама и бесплатних савета док нисам видео ваше цене и Вау!! Не долази у обзир!! Морао сам да га погледам двапут и све што сам могао да помислим је да се мора да се шалиш! Хецк, Хаппи Цолор је само 3 долара за потпуни приступ! Без реклама и неограничених савета! И свира глатко, а не мрља као ваша. Жао ми је, али не могу уопште препоручити ову апликацију.
Супер
Све штека а тел ми нов
Играо сам и волим ову игру, али од ажурирања ме потпуно избацује из игре. Када се вратим, или не могу да нађем слику или морам да почнем изнова. Ако можете ово да поправите, променићу рецензију, ако не, вероватно ћу деинсталирати.
Волим ову игру, али слагалица ме стресира. Комад савршено пристаје и не дозвољава ми да решим. Довољно ми је да избришем апликацију. И то је ужасно
Пун погодак ! Прелепе сличице само тако наставите !
Фантастично❣❣❣❣
Волим ову апликацију. Моја сестра и ја стално сликамо једно другом. Тако је лепо и опуштајуће. Највише волим праве слике. Нисам толико заљубљен у фантазијске ствари. Они су добри, али превише. Бројеви би требали бити довољно велики да их видите и на свом телефону. Никада не користим свој компјутер. Увек у бекству. Хвала што сте ме опустили.И нешто што моја сестра и ја можемо да пошаљемо напред и назад. Ми смо све што нам је остало од наше породице.
Кочи
Заиста уживам у овој апликацији. То је једна од ретких апликација за коју не морате да трошите новац да бисте имали велики избор слика за бојење. Заиста волим што постоје слике са људима у боји! Ово је изузетно ретко у многим мобилним апликацијама и играма, што је веома разочаравајуће. Лепо је видети приказ на цртежима. Толико уживам у овој апликацији да сам је такође преузео на свој Киндле.
Углавном добра апликација, али неке слике ме љуте. зашто не истражите неке слике да бисте знали да су нетачне.
Првих сат времена ми се јако допало, а онда су огласи кренули пуном снагом. Одједном постоји реклама пре и после сваке слике, чак и ако се потрудим да избегнем оне које морате да гледате и да бисте их откључали. Говорећи о онима који чешће не, делује као да никада нисте гледали оглас и тера вас да гледате други да бисте откључали. Мислио сам да су музички кул све док на средини не пусти аудио оглас без упозорења. У основи постоји неколико опција без огласа. Није довољно јединствен да се понаша на овај начин.
Супер👌👏👏🖒🖒🖒
последње ажурирање је уклонило много слика и ресетовало оне које сам већ завршио, што је разочаравајуће. ако одем на опцију за "дневну" листу она приказује последњи датум као 22.11.18. још једна мала ствар, боје су нестајале са непца када су готове што ми се свиђа. није велика ствар, али скроловање напред-назад преко 40 или 50 боја је мука! Уређивање: изгледа да ажурирање 1/14 није ништа променило. Некада су биле 3 нове слике сваког дана, сада ниједна. Уреди 1/27: и даље, врло мало нових слика.
Све у свему, игра је у реду. Али контроле су смеће. То је разлог зашто више нећу играти ову игру. Покрет камере је превише. Наставља се када га померите и никада не завршава тамо где желите, што отежава играње ове игре. Подесио бих контроле камере тако да не настави. Помера се тачно на додир играча.
Ја сам слика по бројевима генерално и апликације које сам раније користио биле су заиста опуштајуће. Ова апликација није лака за опуштање. Квалитет није на нивоу. Као да је некоме досадило да нумерише размаке и не може да их попуни. Додуше, има много места изузетно малих и ја бих се уморио када бих и њих морао да нумеришем.. Многи размаци су остали празни и изгледа да боја неравномерно улази у те просторе. Ако је циљ опустити некога, то је неуспешно. Чини. То је хаос. За ОЦД ОСОБА ОВО ЈЕ НОЋНА МОРА. Не шалим! Волите уметност коју имате, али није вредна времена или фрустрације коју ово изазива. Уз неколико измена, био бих заинтересован за покушај поново касније.
одлично
Одмор за мозак
најбоља апликација са бојањем 💚🍬
Ово је заиста добра апликација за бојење, што се тиче играња. Волим да су приче у боји, анимиране слике и разноликост. Дао бих му 5 звездица, АЛИ. Можете да трпите огласе који се често понављају, или можете да се ослободите огласа - сачекајте! - 4,99 УСД НЕДЕЉНО, 9,99 УСД МЕСЕЧНО, или њихова најбоља понуда, 69,99 УСД ГОДИШЊЕ. Причај о некој озбиљној похлепи. Већина апликација за бојење вам даје робу за једнократних 9,99 долара. Довољно ми се свиђа да гледам рекламе, али поштено упозорење.
Добра апликација, веома лепе слике, али не обожавам рекламе. Разумем јер зарађујете на апликацији уносом огласа, они су само дуги и нису увек најбољи. 4 звездице❤
Игрица је оно цоол. А чак и опустајуца. Волим да одем на људе да их бојим и онда им дајем имена. Одлицно. Само да не треба да се дају дијаманти да би се бојале слике. Од мене 5 звездица. Иначе за те дијаманте би вам дала 4,5 али да може. Али пошто не може онда 5 звездица
Волим ову апликацију за боје. Питао сам се да ли можете додати неке оригиналне Иугиох слике у боју. Ја сам велики обожавалац Стем-а и волео бих то.
Некада сам волео ову апликацију – недавно је поново учитана, а сада када изаберем фотографију за бојење, екран трепери и излази из апликације – не могу ништа да урадим у њој. Заиста волим ову апликацију, тако да сам сигуран да је у питању проблем ажурирања или грешка. Надам се да ће то ускоро бити поправљено.
То је без стреса. Хвала вам програмери