Post by hosbiatockcacu on Feb 6, 2022 0:47:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ купон ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ミニゲーム zml
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Vabaajamängud zlg
Забавна игра... осим што можете да играте само 5 пута свака 4 сата! а ваших 5 пута да играте буквално траје 10 минута или мање. Дакле, осим ако не желите да платите да играте... немојте бити зависни. Због тога сам хтео да му дам 0 звездица! Међутим, дао му је 2 звездице због забаве. Моја препорука? Ако постигнете ниво, не губите "живот". Ако паднете ниво, онда да изгубите "живот". Такође учините да време допуњавања буде краће од свака 4 сата.
Забављало ме је. Али одједном се заглавило на нивоу. То је било веома тужно и изазвало бес
било је забавно првих 50 минута које сам играо, а онда је понестало залиха сада не могу да играм. није кул поправи ово молим те треба га купити новчићима или тако нечим.
Заиста забавно, али повремено гашење је помало досадно
Зарађивање новчића је превише додирљиво... требало би да развије процес зарађивања новчића
Волим ову игру, моја најомиљенија игра, ја сам зависник од ње, али једна ствар је што залихе стижу за 4 сата такоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооомомо5но касно са закашњењем, смање мало времена, а м. м. дајем све више и више нивоа. и коса као рестро тхт ће бити невероватна....
Претешко је зарадити довољно новца, иако имам најбоље резултате. Зато не могу да купим неопходну опрему.
Феноменална игрица! ☺
Играо сам, било је одлично, али морам да играм против Терисе, али тражило се од мене да преузмем податке док сам победио последњег противника и када желим да уђем као да играм игру, то ме нокаутира без разлога.
Заиста бих волео да није требало толико дуго да се заради новац за надоградњу опреме
Прича је одлична, али у неким тренуцима моја опрема нестаје и толико је досадна.
Ни превише лако, ни превише тешко. Изазови постају тежи, а новчиће и дијаманте није превише тешко набавити. Надоградње нису прескупе да би се добиле ни новчићима и дијамантима. Мало спора игра, али то је можда само мој стари телефон
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Казуални pnfn
То је одлична игра, али проблем је функција у којој морамо да платимо прави новац
Свиђа ми се игра. Али она иде преспоро. Убрзај..
King Of Defense: Merge TD Strateji Oyunları xwm
То је фантастична игра, то је моја омиљена игра. Има толико задатака са толико нових јела. Толико уживам у овој игрици. сви морате да пробате ово и након што играте ову игру, сигуран сам да ћете бити обожаватељ ове игре.☺☺☺🥰🥰 Хвала вам
Игра је забавна, штета је само након што освојите ниво, појави се оглас и не можете да га затворите, заглавио се тамо, што вас тера да поново покрећете игру, смешно је... деинсталирање
Свиђа ми се ова игра, заиста смо уживали, има много различитих нивоа који су заиста невероватни
Завршим све нивое са 3 звездице и добијем награду за савршенство. Сада немам никакав ниво да играм. Било је превише досадно, а уређаји за надоградњу су превише скупи. Губљење времена само мање уживања.
досадан део је што морам да користим време за емитовање да купим сталну опрему уместо података 😒🙄
То је заиста добра игра, иако имам проблема када је у питању куповина хране
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Thông thường cykv
морате заувек чекати да се залихе допуне је досадно, али игра је забавна
Након 6 р 7 цхиефс-а нема ажурирања за играње.... Молимо вас да брзо ажурирате ову апликацију, морам да играм... Без обзира да ли ће се ажурирати или не, само 2 звездице
เรื่องราวจากครัว ง่ายๆ tug
време је превише грешка, смањите га на 1 сат и требало би да настави да се учитава тако да неко може да игра до умора. мрзим игре које дају време.
кухињска прича је најбоља игра за кување икада, учи како да кувам у стварном животу, заиста ми је помогла на веома леп начин, такође је помогла и мојој унуци, они се увек моле кухињском причом чак и када су им телефони у 2% увек ће се играти кухињска прича
Лепа је игра, али даћу само три звездице јер се девојка креће веома споро због тога морам поново да играм ниво
Ово је гора игра коју сам икада видео у кухињској причи, веома прљава игра покушава да побољша промене.
Тако тешко, исти карактери, одузимају толико времена за печење и пржење......лоше
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Rekreacyjne zjxa
Ово је моја омиљена игра јер има толико нивоа. Много волим ову игру
Одлична је игра, али се много замрзава чак и током игре. Требало би дати више новчића јер много кошта надоградња уређаја
Одлична апликација, али сам фрустриран до те мере да чекам неколико дана на залихе за кување
Можете рећи шта ће питати и они ће вас учинити неуспешним када сте брзи😠. Радите на својој надоградњи као када надоградњу направите два и дајте више новчића😉🔉🌋🎃
Дао сам му 1⭐ јер сам у почетку уживао у њему само са прва три нивоа, али онај од Терриса не ради, каже да треба да се преузме шта треба да радим😓😢😨, а ипак бих му дао 5⭐⭐⭐ ⭐⭐
Ова игра је невероватна. Свиђа ми се ова игра. У овој игрици правимо различиту храну као што је 🥗 Салата, помфрит итд. Волим да играм игре кувања. Ова игра је била невероватна. У игри се наш кувар такмичи од различитих кувара, свиђа ми се ова игра.